Back to Top
 


Majsmarken 1. 9500 Hobro
Telefon 40 79 56 62.
Email: helle@helleroed.dk

 
Zoneterapi
Behandling til babyer, b√łrn og voksne.
Zoneterapeut Helle Roed har 30 års behandler erfaring og behandler i lokaler på Cemtec, Majsmarken 1 i Hobro.
√ėnsker du zoneterapi behandlinger af Helle Roed, eller s√łger du information om kursus i babymassage for m√łdregrupper
Læs mere her...

Tlf. 40 79 56 62 mail: helle@helleroed.dk
H√łr om kursusr√¶kken "Kost og ern√¶ring" her:
Kurser for behandlere...
Denne hjemmeside indeholder kurser med fokus på efteruddannelses tilbud til alternative behandlere. Kursuscenteret Helle Roed har til formål at tilbyde attraktive efteruddannelses kurser med dygtige undervisere med varierende indhold. Kurserne kan bruges som en god inspiration til hverdagen på klinikken.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsmail. Hvis du g√łr det, vil du j√¶vnligt modtage modtage tilbud om nye kurser. Vi videreformidler ikke din email adresse til andre ligesom du til en hver tid kan framelde dig igen. Tilmeld dig nyhedsmailen her...
Planlagte kurser:

Massage af f√łdderne
Mandag den mandag den 20. april 2020 ( samme kursus gentages den 29. oktober 2020)
Massagen kan l√łsne de problemer i foden, som kan v√¶re for√•rsaget af musklerne. N√•r f√łdderne ikke fungerer ordentlig i gang og l√łbefase, vil det ofte betyde en del kompensatoriske skader andre steder i kroppen.


Kursus i Knæskader
Ny dato
Tirsdag og onsdag den 21. og 22. april 2020
B√•de de s√•kaldte intra artikul√¶re skader (menisk, korsb√•nd og bruskskader), og de ekstra artikul√¶re (springer kn√¶, l√łber kn√¶, slims√¶k inflammation) bliver gennemg√•et p√• kurset.

Zoneterapi til stress, angst og sensitive b√łrn, unge og voksne
Nyhed (1 plads tilbage)
Kursus for zoneterapeuter
Fredag den 24. april 2020
Du l√¶rer de grundl√¶ggende teknikker til at spotte, hvor problemet ligger. Vi gennemg√•r kropsholdning og nervesystemet. Du ‚Äúkommer hele vejen rundt om‚ÄĚ og l√¶rer at bruge forskellige typer teknikker. Dette er et praktisk kursus, hvor du ogs√• p√• egen krop m√¶rker de effektive teknikker

Undervisning i Ernæring og Sundhed
Deltag i lektioner på zoneterapeut uddannelsen
30. april, 4. juni, 25. juni, 20. august, 17. september og 1. oktober 2020 (OBS undervisning er kl 17.00 til kl 21.30)
Står du og mangler nogle timer for at blive RAB behandler eller har du blot lyst til mere viden på området, har du mulighed for at være med her på kurset. Du har mulighed for at deltage i 30 lektioner i ernæring, som eleverne på zoneterapeutuddannelsen i Hobro skal undervises i. Du har også mulighed for at deltage i enkle af undervisningsdatoerne.

Japansk lifting med akupressur og lymfedrænage
Tirsdag og onsdag den 5. og 6. maj
P√• kurset vil der blive arbejdet i dybden med at l√łsne muskler, √łge lymfedr√¶nagen og skabe neurologisk afslapning for klienten, og dermed fjerne eller forbygge sp√¶ndinger i ansigtet.

√ėreakupunktur 2/ auriculomedicin
Kursus for dig der har deltaget i kurset Smertelindring med √łreakupunktur.
Onsdag og torsdag den 13. og 14. maj 2020
P√• kurset l√¶rer du at finde behandlingsv√¶rdige punkter p√• √łret ud fra pulsen, den puls som Nogier kalder for VAS eller RAC. Ved denne metode kan vi finde punkter som ikke dukker op ved smertepalpation.

Rygmassage for behandlere
Onsdag og torsdag den 27. og 28. maj 2020
Kurset for behandlere, som kunne kunne bruge nogle gode teknikker til rygmassage. Her vil du også lære om de triggerpunkter som man kan anvende i rygmassagen.

Gennemgang af meridianbanerne
Kursus for zoneterapeuter
Mandag og tirsdag den 8. og 9. juni 2020
Kurset er for dig som zoneterapeut, der lærte om meridianbanerne i din uddannelse, men ikke rigtig er kommet i gang med at bruge dem i din zoneterapi behandling.Kurset er også for dig, der allerede bruger dem i din behandling, men gerne vil have dem repeteret.

Zoneterapi og Sportsskader
Kursus for zoneterapeuter
Fredag og l√łrdag den 12. og 13. juni 2020
Med dette kursus h√•ber underviser Frank Berger, du vil f√• endnu st√łrre gl√¶de af din zoneterapi, og st√• godt rustet til at behandle enhver klient med idr√¶tsskade, ryglidelse eller andre ubalancer i bev√¶geapparatet.

Cupping terapi
Mandag den 15. juni 2020
Lær en ny behandlingsteknik til din klinik. Selve fremgangsmåden for cupping terapi, er at man anvender glas eller plast kopper, som man bruger til at skabe et lokalt vakuum med.

Smertelindring med √łre - akupunktur
1 plads tilbage
Onsdag og torsdag den 17. og 18. juni 2020
√ėreakupunkturen er en meget simpel og uhyre effektiv teknik til smertebehandling. Denne form for smertelindring giver ofte dramatiske forbedringer p√• bare en enkelt behandling. √ėreakupunkturen er simpel at forst√•, samt let og ufarlig at udf√łre.

Zoneterapi til sp√¶db√łrn
Mandag den 24. august 2020
Er du zoneterapeut og vil du gerne behandle de helt nyf√łdte sp√¶db√łrn, er dette kursus helt sikkert noget for dig.

Kinesiotape 1 (tapening af ryg og over-ekstremiteter)
fredag den 4. september 2020
På kurset bliver der gennemgået teoretisk forskellige virkningsmekanismer, samt en masse forskellige tapeningsmetoder for en del af de mest almindelige problemer i bevægeapparatet. Kurset her vil sætte fokus på behandling af ryg og over-ekstremiteterne med kinesiotape.

Manuel behandling af organer
Tirsdag og onsdag den 8. og 9. september 2020
Hvis der er problemer i vores organsystem, sender systemet stimuli tilbage til vores centrale nervesystem. Hjernen kan ikke kende, at det for eksempel er et lever- eller tarmproblem, og derfor hyperaktiverer den hele nervesystemet.

Behandling af nakke / whiplash (piskesmæld)
Tirsdag og onsdag den 22. og 23. september 2020
Med den rette viden kan whiplash sagtens behandles, om ikke helbredes helt så bedres væsentlig.Der vil være nogle massagteknikker til behandling af nakkesmerter og deraf hovedpine.

Massage af forsiden og armene
Mandag den 5. oktober 2020
Rigtig mange muskulære problemer, i skulder og arm kan sagtens stamme fra udspringet af armens muskelkæder. Forsiden dækker ikke kun bryst muskulaturen men også mave regionen.

Triggerpunkts kursus...
Torsdag og fredag den 8. og 9. oktober 2020
Super supplement til din manuelle behandling. 75% af triggerpunkterne er sammenfaldende med akupunkturpunkter. Det g√¶lder derfor om at unders√łge musklerne og v√¶vet grundigt igennem.

Skulder kursus
Nyt - nu 3 dages kursus
tirsdag, onsdag og torsdag den 20., 21. og 22. oktober 2020
Du vil l√¶re at lave en grundig skulderunders√łgelse, som kan give et id√© om hvilken arbejdsdiagnose du skal anvende, og du vil l√¶re at behandle de forskellige skulderlidelser med manuel terapi - alts√• med dine h√¶nder som eneste redskab.

Pelvis dysfunktion - niveau 1...
Torsdag og fredag den 5. og 6. november 2020
Omkring 33 % af alle rygsmerter, akutte som kroniske skal findes i pelvis (b√¶kkenet) som den prim√¶re √•rsag. Som behandler er der virkelig meget der kan g√łres, med den rette viden...

Albue skader
Onsdag den 18. november 2020
Mange d√łjer med smerter i albue og arm. En del af disse skader kommer p√• grund af sport, men ogs√• arbejdsrelaterede skader som f.eks. meget brug af computer, kan s√¶tte sig til problemer i albuen. Der kommer ogs√• mange overbelastninger i albue og muskler i underarmen, n√•r man skriver meget p√• en mobiltelefon. Da computer og mobil bruges rigtig meget af mange mennesker, er dette kursus super aktuelt.

Massage af hænderne
Torsdag den 19. november 2020
Muskel spændinger i hånden er meget hyppigt pga. statisk arbejde, typisk ved computerarbejde hvor man bruger musen meget. En anden stor synder er mobiltelefonen både når man holder om den og når skriver meget fra den, eller spiller på den.

 
 
 
 

Kursuscenteret Helle Roed. Majsmarken 1. 9500 Hobro 
Telefon 40 79 56 62. - CVR: 14027777 - Email helle@helleroed.dk