Back to Top
 


Majsmarken 1. 9500 Hobro
Telefon 40 79 56 62.
Email: helle@helleroed.dk

 
Zoneterapi
Behandling til babyer, b√łrn og voksne.
Zoneterapeut Helle Roed har 30 års behandler erfaring og behandler i lokaler på Cemtec, Majsmarken 1 i Hobro.
√ėnsker du zoneterapi behandlinger af Helle Roed, eller s√łger du information om kursus i babymassage for m√łdregrupper
Læs mere her...

Tlf. 40 79 56 62 mail: helle@helleroed.dk
Kurser for behandlere...
Denne hjemmeside indeholder kurser med fokus på efteruddannelses tilbud til behandlere. Kursuscenteret Helle Roed har til formål at tilbyde attraktive efteruddannelses kurser med dygtige undervisere med varierende indhold. Kurserne kan bruges som en god inspiration til hverdagen på klinikken.
Alle vores kurser er fysiske kurser med underviser og kursister i samme lokale, for at få det optimale ud af kurset. Antallet af kursister på holdet er afstemt, så underviseren kan nå rundt og hjælpe under de praktiske teknikker.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsmail. Hvis du g√łr det, vil du j√¶vnligt modtage modtage tilbud om nye kurser. Vi videreformidler ikke din email adresse til andre ligesom du til en hver tid kan framelde dig igen. Tilmeld dig nyhedsmailen her...
Planlagte kurser:

F√łrstehj√¶lpskursus opdatering 4 lektioner...
Ledige pladser på kurset 8. december 2021
Onsdag den 27. oktober. (Samme kursus gentages tirsdag den 2. november og onsdag den 8. december)
Kurset her d√¶kker brancheforeningernes krav omkring vedligeholdelseskursus i f√łrstehj√¶lp. Husk at holde √łje med hvorn√•r du skal have dit F√łrstehj√¶lpskursus fornyet.


Zoneterapi og graviditet
Fredag den 29. oktober 2021
Dette kursus er for dig som zoneterapeut, der gerne vil have lidt input og ideer til at behandle klienter for barnl√łshed og under graviditeten. I en del tilf√¶lde kan zoneterapien alene hj√¶lpe.

Grundlæggende posturologi...
Plads på ventelisten
mandag, tirsdag og onsdag den 1., 2. og 3. november 2021 ( samme kursus gentages den 7., 8. og 9. februar 2022)
Kurset giver en indf√łring i at diagnosticere og behandle klienten posturologisk med indl√¶gss√•ler, chip (NEUROSTAB), √łreakupunktur og magneter, for derigennem at n√• langt bedre og mere holdbare resultater med din manuelle behandling...

Masterclass i posturologisk praksis
Nyhed
For dig der har deltaget på kurset i grundlæggende posturologi
Torsdag den 4. november 2021 ( ekstra kursus den 7. december) Kurset gentages den 10. februar 2022
På dette et-dagskursus vil der udelukkende være praktisk arbejde med posturologien. Du vil opleve Lars Kjeldal diagnosticere og behandle 4-5 udefrakommende klienter med forskellige posturologiske udfordringer.

Zoneterapi og bevægeapparatet
Kursus for zoneterapeuter
Fredag og l√łrdag den 5. og 6. november 2021
Med dette kursus h√•ber underviser Frank Berger, du vil f√• endnu st√łrre gl√¶de af din zoneterapi, og st√• godt rustet til at behandle enhver klient med idr√¶tsskade, ryglidelse eller andre ubalancer i bev√¶geapparatet.

Kraniel justering af voksne
3 pladser tilbage
8. - 11. nov. + 6. dec. 2021, 11-14. januar 2022 + 4. februar 2022
Kraniosakralterapi (KST) er en behandlingsform der er nært beslægtet med osteopatien og kiropraktikken. Den går i al sin enkelthed ud på, at bringe kraniet i balance ved at behandle hjernehinder og suturer (knoglesamlinger) i kraniet. Behandlingen er i og for sig enkel, men kræver et godt håndelag. Derfor strækker kurset sig over ti dage.

Indisk Hovedmassage
Nyhed
Tirsdag den 16. november 2021
Det er b√•de en blid og h√•rd massage af hovedbunden, som g√łr, at h√•ret bliver sundere med tiden, og musklerne i hovedbunden, ansigtet og nakken bliver l√łsnet op. Du vil l√¶re at massere hovedbunden, nakken, skuldre og lidt i ansigtet med forskellige massageteknikker.

Meridianbalancering med akupunktur 1
Kursus KUN for akupunkt√łrer
Onsdag den 24. november 2021
Meridianbalancering er en fantastisk teknik til at smertebehandle med akupunktur. Metoden ligger tæt op af Master Tong’s teknikker, og kurset giver en enestående indsigt i hvordan vores meridiansystem virker.

Ansigtslæsning
Fredag den 26. november 2021
Ansigtslæsning er en traditionel kinesisk terapi og samtale form, hvor du lærer at forstå ansigter og mennesker på en dybere og mere personlig måde. Du kan bla. aflæse, hvordan den, du ser på, har det fysisk og psykisk samt hvordan personen bedst opfatter/tager imod information.

Manuel behandling af organer
Mandag og tirsdag den 29. og 30. november 2021
Hvis der er problemer i vores organsystem, sender systemet stimuli tilbage til vores centrale nervesystem. Hjernen kan ikke kende, at det for eksempel er et lever- eller tarmproblem, og derfor hyperaktiverer den hele nervesystemet.

Cupping terapi
Torsdag den 2. december 2021
Lær en ny behandlingsteknik til din klinik. Selve fremgangsmåden for cupping terapi, er at man anvender glas eller plast kopper, som man bruger til at skabe et lokalt vakuum med.

Zoneterapi til sp√¶db√łrn
Fredag den 7. januar 2022
Er du zoneterapeut og vil du gerne behandle de helt nyf√łdte sp√¶db√łrn, er dette kursus helt sikkert noget for dig.

Smertelindring med √łre - akupunktur
Tirsdag og onsdag den 18. og 19. januar 2022
√ėreakupunkturen er en meget simpel og uhyre effektiv teknik til smertebehandling. Denne form for smertelindring giver ofte dramatiske forbedringer p√• bare en enkelt behandling. √ėreakupunkturen er simpel at forst√•, samt let og ufarlig at udf√łre.

Zoneterapi med fokus på OCD, Tics og tvangstanker
Nyhed
Fredag den 21. januar 2022
Kurset er for dig der er Zoneterapeut, som gerne vil arbejde med de sårbare klienter, der har udfordringer med tics, OCD og tvangstanker. Hvordan du kan hjælpe dem, vil du blive meget klogere på under dette kursus.

Zoneterapi og organerne
Nyhed
L√łrdag den 22. januar 2022
Der arbejdes p√• samspillet imellem det fysiske organ og det holistiske syn p√• organerne. Femelement teorien er n√łglen til at overs√¶tte det, organet fort√¶ller. Der skal arbejdes p√• organet p√• kroppen og zonen for organet nede p√• foden.

√ėreakupunktur 2/ auriculomedicin
Kursus for dig der har deltaget i kurset Smertelindring med √łreakupunktur.
Tirsdag og onsdag 8. og 9. marts 2022
P√• kurset l√¶rer du at finde behandlingsv√¶rdige punkter p√• √łret ud fra pulsen, den puls som Nogier kalder for VAS eller RAC. Ved denne metode kan vi finde punkter som ikke dukker op ved smertepalpation.

Din intelligente krop - introduktion til METAsundhed
Nyhed
Onsdag og torsdag den 16. og 17. marts 2022
Efter kurset vil du opn√• en dybere forst√•else for, hvad det kroppen fort√¶ller, n√•r den er syg, hvad f√łlelser og tanker betyder for sundhed og sygdom.I hvilken af disse to faser kroppen er i.

√ėre akupunktur del 3 (Farve og frekvenskursus)
For dig der har deltaget p√• √łreakupunktur del 2 kurset
Tirsdag, onsdag og torsdag den 26., 27. og 28. april 2022
Dette kursus er efterf√łlgeren til kurset ‚ÄĚ√ėreakupunktur del 2‚ÄĚ. For at deltage p√• kurset her, skal du have deltaget p√• det foreg√•ende kursus. Her kommer vi til at arbejde med farvernes og frekvensens betydning for auriculomedicinen.

 
 
 
 

Kursuscenteret Helle Roed. Majsmarken 1. 9500 Hobro 
Telefon 40 79 56 62. - CVR: 14027777 - Email helle@helleroed.dk