Back to Top
 


Majsmarken 1. 9500 Hobro
Telefon 40 79 56 62.
Email: helle@helleroed.dk

 
Zoneterapi
Behandling til babyer, b√łrn og voksne.
Zoneterapeut Helle Roed har 30 års behandler erfaring og behandler i lokaler på Cemtec, Majsmarken 1 i Hobro.
√ėnsker du zoneterapi behandlinger af Helle Roed, eller s√łger du information om kursus i babymassage for m√łdregrupper
Læs mere her...

Tlf. 40 79 56 62 mail: helle@helleroed.dk
Kurser for behandlere...
Denne hjemmeside indeholder kurser med fokus på efteruddannelses tilbud til behandlere. Kursuscenteret Helle Roed har til formål at tilbyde attraktive efteruddannelses kurser med dygtige undervisere med varierende indhold. Kurserne kan bruges som en god inspiration til hverdagen på klinikken.
Alle vores kurser er fysiske kurser med underviser og kursister i samme lokale, for at få det optimale ud af kurset. Antallet af kursister på holdet er afstemt, så underviseren kan nå rundt og hjælpe under de praktiske teknikker.

Nyhedsmail
Du kan tilmelde dig vores nyhedsmail. Hvis du g√łr det, vil du j√¶vnligt modtage modtage tilbud om nye kurser. Vi videreformidler ikke din email adresse til andre ligesom du til en hver tid kan framelde dig igen. Tilmeld dig nyhedsmailen her...
Planlagte kurser:

Massage af f√łdderne
Onsdag den 24. august 2022
Massagen kan l√łsne de problemer i foden, som kan v√¶re for√•rsaget af musklerne. N√•r f√łdderne ikke fungerer ordentlig i gang og l√łbefase, vil det ofte betyde en del kompensatoriske skader andre steder i kroppen.


De 5 elementers persontyper
Torsdag den 25. august 2022
Du vil på dette kursus lære at vurdere hvilket element, der er det primære hos dig selv samt se det primære element hos en anden person. Desuden vil du lære hvordan de 5 persontyper er, hvilke styrker og svagheder de hver især har, samt hvad man kan forvente af dem.

√ėreakupunktur 2/ auriculomedicin
Der er plads på ventelisten
Kursus for dig der har deltaget i kurset Smertelindring med √łreakupunktur.
Mandag og tirsdag den 29. og 30. august 2022
P√• kurset l√¶rer du at finde behandlingsv√¶rdige punkter p√• √łret ud fra pulsen, den puls som Nogier kalder for VAS eller RAC. Ved denne metode kan vi finde punkter som ikke dukker op ved smertepalpation.

√ėreakupunktur - test for f√łdevareintolerancer
Nyhed - For dig der har deltaget p√• √łreakupunktur del 2
Mandag og tirsdag den 5. og 6. september 2022
P√• dette kursus l√¶rer du at teste for f√łdevareintolerancer efter hvidlystesten. Alle f√łdevarer kan testes p√• klienten. Vi bruger VAS-pulsen for at vurdere klientens reaktion. P√• kurset vil du b√•de kunne teste med fysiske f√łdevarer og f√łdevarer i hom√łopatisk form

F√łrstehj√¶lpskursus opdatering 4 lektioner...
1 plads tilbage
Onsdag den 8. juni 2022 (Samme kursus gentages den 6. september)
Kurset her d√¶kker brancheforeningernes krav omkring vedligeholdelseskursus i f√łrstehj√¶lp. Husk at holde √łje med hvorn√•r du skal have dit F√łrstehj√¶lpskursus fornyet.

√ėre akupunktur - test for hom√łopatiske midler
Nyhed
For dig der har deltaget p√• √łreakupunktur del 3 kurset
Onsdag og Torsdag den 7. og 8. september 2022
Der tages udgangspunkt i fotogrammet, og is√¶r i de gentagne ‚Äúhuller‚ÄĚ der m√•tte v√¶re i fotogrammet. I disse ‚Äúhuller‚ÄĚ eller energiunderskud kan vi teste hvilke midler der vil kunne hj√¶lpe og balancere klienten.

Japansk lifting med akupressur og lymfedrænage
Tirsdag og onsdag den 13. og 14. september 2022
P√• kurset vil der blive arbejdet i dybden med at l√łsne muskler, √łge lymfedr√¶nagen og skabe neurologisk afslapning for klienten, og dermed fjerne eller forbygge sp√¶ndinger i ansigtet.

Grundlæggende posturologi...
Tirsdag, onsdag og torsdag den 20., 21. og 22. september 2022
Kurset giver en indf√łring i at diagnosticere og behandle klienten posturologisk med indl√¶gss√•ler, chip (NEUROSTAB), √łreakupunktur og magneter, for derigennem at n√• langt bedre og mere holdbare resultater med din manuelle behandling...

Masterclass i posturologisk praksis
For dig der har deltaget på kurset i grundlæggende posturologi
Nu også med online deltagelse
Fredag den 23. september 2022
På dette et-dagskursus vil der udelukkende være praktisk arbejde med posturologien. Du vil opleve Lars Kjeldal diagnosticere og behandle 4-5 udefrakommende klienter med forskellige posturologiske udfordringer.

Smertelindring med √łre - akupunktur
Torsdag og fredag den 29. og 30. september 2022
√ėreakupunkturen er en meget simpel og uhyre effektiv teknik til smertebehandling. Denne form for smertelindring giver ofte dramatiske forbedringer p√• bare en enkelt behandling. √ėreakupunkturen er simpel at forst√•, samt let og ufarlig at udf√łre.

Tankefeltterapi TFT og Emotionel frihedsteknik EFT - Tapping
Onsdag og torsdag den 5. og 6. oktober 2022
Tankefeltterapi og Emotionel Frihedsteknik er en revolutionerende metode, som vender op og ned på tidligere påstande om, hvor lang tid det tager at lindre psykiske og fysiske problemer.

Cupping terapi
Tirsdag den 11. oktober 2022
Lær en ny behandlingsteknik til din klinik. Selve fremgangsmåden for cupping terapi, er at man anvender glas eller plast kopper, som man bruger til at skabe et lokalt vakuum med.

√ėre akupunktur del 3 (Farve og frekvenskursus)
For dig der har deltaget p√• √łreakupunktur del 2 kurset
Tirsdag, onsdag og torsdag den 25., 26. og 27. oktober 2022
Dette kursus er efterf√łlgeren til kurset ‚ÄĚ√ėreakupunktur del 2‚ÄĚ. For at deltage p√• kurset her, skal du have deltaget p√• det foreg√•ende kursus. Her kommer vi til at arbejde med farvernes og frekvensens betydning for auriculomedicinen.

Microlightkursus
Nyhed
Fredag den 28. oktober 2022
Her er kurset for alle √łreakupunkt√łrer, der overvejer et k√łb af eller har en microlight i forvejen. Vi gennemg√•r de vigtigste af de utallige muligheder du har for at bruge Microlight i dine behandlinger.

Iskias og Piriformis syndrom
Nyhed
Mandag den 31. oktober 2022
Du vil på kurset få forståelsen for, hvad iskias og piriformis syndrom er, hvori forskellene består, og vigtigst af alt, hvordan man behandler disse tilstande optimalt.

Triggerpunkts kursus...
Nu i en helt ny opdateret version 2022
Fredag og l√łrdag den 4. og 5. november 2022
Super supplement til din manuelle behandling. 75% af triggerpunkterne er sammenfaldende med akupunkturpunkter. Det g√¶lder derfor om at unders√łge musklerne og v√¶vet grundigt igennem.

Meridianbalancering med akupunktur 1
Kursus for akupunkt√łrer
Onsdag den 16. november 2022
Meridianbalancering er en fantastisk teknik til at smertebehandle med akupunktur. Metoden ligger tæt op af Master Tong’s teknikker, og kurset giver en enestående indsigt i hvordan vores meridiansystem virker.

Meridianbalancering del 2
For dig der har deltaget på Meridianbalancering del 1 kurset
Torsdag og fredag den 17. og 18. november 2022
Du vil lære, hvordan du ud fra kinesisk diagnose kan sammensætte forskellige meridianpar, som kan regulere hele klientens ubalance.Vi kikker på hele klientens symptombillede. Der arbejdes med punktvalg ud fra mindst 8 forskellige systemer.

Zoneterapi og graviditet
Onsdag den 30. november 2022
Dette kursus er for dig som zoneterapeut, der gerne vil have lidt input og ideer til at behandle klienter for barnl√łshed og under graviditeten. I en del tilf√¶lde kan zoneterapien alene hj√¶lpe.

Kursus i bækkendysfunktioner
Torsdag og fredag den 1. og 2. december 2022
Omkring 33 % af alle rygsmerter, akutte som kroniske skal findes i pelvis (b√¶kkenet) som den prim√¶re √•rsag. Som behandler er der virkelig meget der kan g√łres, med den rette viden...

Manuel terapi af kranium og ansigt
Mandag og tirsdag den 5. og 6. december 2022
Du vil forstå og lære en behandlingsmetode til den gruppe af klienter, der komme med kronisk hovedpine og som ofte virker terapiresistente. Kurset henvender sig til alle behandlere.

Zoneterapi til sp√¶db√łrn
Kursus for zoneterapeuter
Onsdag den 7. december 2022
Det er en dag, hvor babyer er i centrum, og hvor du kan få del i den viden og erfaring som underviseren Helle Roed har fra de mange år, hun har behandlet babyer med zoneterapi.

Praktisk kursus i ansigtsmassage
Fredag og l√łrdag den 20. og 21. januar 2023
Der vil der på kurset blive gennemgået en fysiurgisk massage af ansigtet, der primært bruges til klienter med muskulære problemer i dette område, det være sig f.eks. hovedpine, balance- og koordinationsproblemer, kæbe- og nakkesmerter. Der er meget praktik på kurset.

 

 
 
 
 

Kursuscenteret Helle Roed. Majsmarken 1. 9500 Hobro 
Telefon 40 79 56 62. - CVR: 14027777 - Email helle@helleroed.dk