Back to Top
 


Majsmarken 1. 9500 Hobro
Telefon 40 79 56 62.
Email: helle@helleroed.dk

 
Zoneterapi
Behandling til babyer, b√łrn og voksne.
Zoneterapeut Helle Roed har 30 års behandler erfaring og behandler i lokaler på Cemtec, Majsmarken 1 i Hobro.
√ėnsker du zoneterapi behandlinger af Helle Roed, eller s√łger du information om kursus i babymassage for m√łdregrupper
Læs mere her...

Tlf. 40 79 56 62 mail: helle@helleroed.dk
Kurser for behandlere...
Denne hjemmeside indeholder kurser med fokus på efteruddannelses tilbud til behandlere. Kursuscenteret Helle Roed har til formål at tilbyde attraktive efteruddannelses kurser med dygtige undervisere med varierende indhold. Kurserne kan bruges som en god inspiration til hverdagen på klinikken.
Alle vores kurser er fysiske kurser med underviser og kursister i samme lokale, for at få det optimale ud af kurset. Antallet af kursister på holdet er afstemt, så underviseren kan nå rundt og hjælpe under de praktiske teknikker.

Nyhedsmail
Du kan tilmelde dig vores nyhedsmail. Hvis du g√łr det, vil du j√¶vnligt modtage modtage tilbud om nye kurser. Vi videreformidler ikke din email adresse til andre ligesom du til en hver tid kan framelde dig igen. Tilmeld dig nyhedsmailen her...
Planlagte kurser:

√ėre akupunktur del 3 (Farve og frekvenskursus)
For dig der har deltaget p√• √łreakupunktur del 2 kurset
Onsdag, torsdag og fredag den 29., 30. og 31. marts 2023
Dette kursus er efterf√łlgeren til kurset ‚ÄĚ√ėreakupunktur del 2‚ÄĚ. For at deltage p√• kurset her, skal du have deltaget p√• det foreg√•ende kursus. Her kommer vi til at arbejde med farvernes og frekvensens betydning for auriculomedicinen.


Gennemgang af meridianbanerne
Kursus for zoneterapeuter
Mandag og tirsdag den 17. og 18. april 2023
Kurset er for dig som zoneterapeut, der lærte om meridianbanerne i din uddannelse, men ikke rigtig er kommet i gang med at bruge dem i din zoneterapi behandling.Kurset er også for dig, der allerede bruger dem i din behandling, men gerne vil have dem repeteret.

F√łrstehj√¶lpskursus 4 lektioner
Kurset 19. april er fyldt - 2 pladser tilbage den 25. april
Tirsdag den 25. april( kl. 18.00 til kl. 21.30) samme kursus gentages den 7. juni
Kurset her d√¶kker brancheforeningernes krav omkring vedligeholdelseskursus i f√łrstehj√¶lp. Husk at holde √łje med hvorn√•r du skal have dit F√łrstehj√¶lpskursus fornyet.

Ansigtslæsning
Torsdag den 27. april 2023
Ansigtslæsning er en traditionel kinesisk terapi og samtale form, hvor du lærer at forstå ansigter og mennesker på en dybere og mere personlig måde. Du kan bla. aflæse, hvordan den, du ser på, har det fysisk og psykisk samt hvordan personen bedst opfatter/tager imod information.

Smertelindring med √łre - akupunktur
Mandag og tirsdag den den 22. og 23. maj 2023
√ėreakupunkturen er en meget simpel og uhyre effektiv teknik til smertebehandling. Denne form for smertelindring giver ofte dramatiske forbedringer p√• bare en enkelt behandling. √ėreakupunkturen er simpel at forst√•, samt let og ufarlig at udf√łre.

Zoneterapi til b√łrn...
Kursus for zoneterapeuter -
Fredag den 2. juni 2023
Kurset vil have v√¶gt p√• de mest almindelige symptomer b√łrnene kommer med i klinikken. Det vil v√¶re: ford√łjelsesproblemer, astma, fork√łlelse og √łreproblemer. Men vi vil ogs√• komme forbi nogle af de andre symptomer, der driller b√łrn i hverdagen...

Ansigtsdiagnose
Nyhed
Torsdag den 8. juni 2023
Du kan bl.a. aflæse, hvordan den, du ser på, har det fysisk og psykisk samt hvordan personen bedst opfatter/tager imod information. Du vil efter dette kursus virkelig se, hvem det er du taler med ansigt til ansigt især som behandler.

Zoneterapi med pulserende blide tryk
Kursus for zoneterapeuter
Mandag den 12. juni 2023
Du vil lærer at bruge dine hænder til det pulserende blide tryk, hvor dine fingre arbejder i et vibrerende flow, som er meget skånsom for dig som behandler.

Japansk lifting med akupressur og lymfedrænage
Tirsdag og onsdag den 13. og 14. juni 2023
P√• kurset vil der blive arbejdet i dybden med at l√łsne muskler, √łge lymfedr√¶nagen og skabe neurologisk afslapning for klienten, og dermed fjerne eller forbygge sp√¶ndinger i ansigtet.

Kinesiotape (organer)
Tirsdag den 22. august 2023
Her vil der blive gennemg√•et dr√¶nage efter operationer og behandling af ben √łdemer, kinesiotape for forskellige organlidelser f.eks. underlivssmerter eller colon irritable.

Diafragma kursus
Nyhed
Tirsdag den 29. august 2023
Diafragmamusklen eller mellemgulvet har de fleste h√łrt om, men hvor meget kender du egentlig til musklens funktioner og vigtighed i kroppen?
Der vil blive gennemgået teknikker til behandling af strukturer, der er forbundet til diaphragma musklen, samt behandling af selve musklen med manuelle teknikker

Iskias og Piriformis syndrom
Onsdag 30. august 2023
Du vil på kurset få forståelsen for, hvad iskias og piriformis syndrom er, hvori forskellene består, og vigtigst af alt, hvordan man behandler disse tilstande optimalt.

Behandling af nakke / whiplash (piskesmæld)
Nyt opdateret kursus i 2023
Tirsdag og onsdag den 12. og 13. september 2023
Med den rette viden kan whiplash sagtens behandles, om ikke helbredes helt så bedres væsentlig.Der vil være nogle massagteknikker til behandling af nakkesmerter og deraf hovedpine.

Terapeutisk tapping, tankefeltterapi/EFT
Tirsdag og onsdag og 26. og 27. september 2023
Tankefeltterapi og Emotionel Frihedsteknik er en revolutionerende metode, som vender op og ned på tidligere påstande om, hvor lang tid det tager at lindre psykiske og fysiske problemer.

Kursus i massage af gravide
Nyhed
Mandag den 9. oktober 2023
Med kurset her vil du lære, hvordan du giver korrekt og effektiv massage til gravide.
Du l√¶rer, hvad du skal v√¶re opm√¶rksom p√•, hvis du behandler i det f√łrste trimester. Du l√¶rer ogs√•, ved hvilke tilstande hos den gravide, der skal tages hensyn til.

Din intelligente krop - introduktion til METAsundhed
Tirsdag og onsdag den 21. og 22. november 2023
Efter kurset vil du opn√• en dybere forst√•else for, hvad det kroppen fort√¶ller, n√•r den er syg, hvad f√łlelser og tanker betyder for sundhed og sygdom.I hvilken af disse to faser kroppen er i.

 

 
 
 
 

Kursuscenteret Helle Roed. Majsmarken 1. 9500 Hobro 
Telefon 40 79 56 62. - CVR: 14027777 - Email helle@helleroed.dk