Back to Top
 


Majsmarken 1. 9500 Hobro
Telefon 40 79 56 62.
Email: helle@helleroed.dk

 
Zoneterapi
Behandling til babyer, b√łrn og voksne.
Zoneterapeut Helle Roed har 30 års behandler erfaring og behandler i lokaler på Cemtec, Majsmarken 1 i Hobro.
√ėnsker du zoneterapi behandlinger af Helle Roed, eller s√łger du information om kursus i babymassage for m√łdregrupper
Læs mere her...

Tlf. 40 79 56 62 mail: helle@helleroed.dk
Corona regler
Med de nye corona restriktioner, er der fra mandag den 29. november 2021 krav fra myndighederne om at du skal have et gyldigt Cononapas, hvis du skal have behandling, eller hvis du skal deltage i kurser.
Kurser for behandlere...
Denne hjemmeside indeholder kurser med fokus på efteruddannelses tilbud til behandlere. Kursuscenteret Helle Roed har til formål at tilbyde attraktive efteruddannelses kurser med dygtige undervisere med varierende indhold. Kurserne kan bruges som en god inspiration til hverdagen på klinikken.
Alle vores kurser er fysiske kurser med underviser og kursister i samme lokale, for at få det optimale ud af kurset. Antallet af kursister på holdet er afstemt, så underviseren kan nå rundt og hjælpe under de praktiske teknikker.

Nyhedsmail
Du kan tilmelde dig vores nyhedsmail. Hvis du g√łr det, vil du j√¶vnligt modtage modtage tilbud om nye kurser. Vi videreformidler ikke din email adresse til andre ligesom du til en hver tid kan framelde dig igen. Tilmeld dig nyhedsmailen her...
Planlagte kurser:

Smertelindring med √łre - akupunktur
1 plads tilbage
EKSTRA KURSUS i februar
Tirsdag og onsdag den 18. og 19. januar 2022 (samme kursus gentages ee. og 23. februar)
√ėreakupunkturen er en meget simpel og uhyre effektiv teknik til smertebehandling. Denne form for smertelindring giver ofte dramatiske forbedringer p√• bare en enkelt behandling. √ėreakupunkturen er simpel at forst√•, samt let og ufarlig at udf√łre.


F√łrstehj√¶lpskursus opdatering 4 lektioner...
3 pladser tilbage
Onsdag den 19. januar 2022 (samme kursus gentages den 31. januar og igen 2. marts)
Kurset her d√¶kker brancheforeningernes krav omkring vedligeholdelseskursus i f√łrstehj√¶lp. Husk at holde √łje med hvorn√•r du skal have dit F√łrstehj√¶lpskursus fornyet.

Zoneterapi med fokus på OCD, Tics og tvangstanker
Nyhed
2 pladser tilbage
Fredag den 21. januar 2022
Kurset er for dig der er Zoneterapeut, som gerne vil arbejde med de sårbare klienter, der har udfordringer med tics, OCD og tvangstanker. Hvordan du kan hjælpe dem, vil du blive meget klogere på under dette kursus.

Zoneterapi og organerne
Nyhed
L√łrdag den 22. januar 2022
Der arbejdes p√• samspillet imellem det fysiske organ og det holistiske syn p√• organerne. Femelement teorien er n√łglen til at overs√¶tte det, organet fort√¶ller. Der skal arbejdes p√• organet p√• kroppen og zonen for organet nede p√• foden.

Grundlæggende posturologi...
mandag, tirsdag og onsdag den 7., 8. og 9. februar 2022
Kurset giver en indf√łring i at diagnosticere og behandle klienten posturologisk med indl√¶gss√•ler, chip (NEUROSTAB), √łreakupunktur og magneter, for derigennem at n√• langt bedre og mere holdbare resultater med din manuelle behandling...

Masterclass i posturologisk praksis
For dig der har deltaget på kurset i grundlæggende posturologi
Torsdag den 10. februar 2022
På dette et-dagskursus vil der udelukkende være praktisk arbejde med posturologien. Du vil opleve Lars Kjeldal diagnosticere og behandle 4-5 udefrakommende klienter med forskellige posturologiske udfordringer.

Massage af f√łdderne
Fredag den 25. februar 2022
Massagen kan l√łsne de problemer i foden, som kan v√¶re for√•rsaget af musklerne. N√•r f√łdderne ikke fungerer ordentlig i gang og l√łbefase, vil det ofte betyde en del kompensatoriske skader andre steder i kroppen.

Cupping terapi
L√łrdag den 26. februar 2022
Lær en ny behandlingsteknik til din klinik. Selve fremgangsmåden for cupping terapi, er at man anvender glas eller plast kopper, som man bruger til at skabe et lokalt vakuum med.

Ansigtslæsning
Fredag den 4. marts 2022
Ansigtslæsning er en traditionel kinesisk terapi og samtale form, hvor du lærer at forstå ansigter og mennesker på en dybere og mere personlig måde. Du kan bla. aflæse, hvordan den, du ser på, har det fysisk og psykisk samt hvordan personen bedst opfatter/tager imod information.

√ėreakupunktur 2/ auriculomedicin
Kursus for dig der har deltaget i kurset Smertelindring med √łreakupunktur.
Tirsdag og onsdag 8. og 9. marts 2022
P√• kurset l√¶rer du at finde behandlingsv√¶rdige punkter p√• √łret ud fra pulsen, den puls som Nogier kalder for VAS eller RAC. Ved denne metode kan vi finde punkter som ikke dukker op ved smertepalpation.

Kursus i Fodskader
Mandag og tirsdag den 14. og 15. marts 2022
P√• kursus gennemg√•r vi de hyppigste skader i foden, deres symptomer, m√•den man unders√łger dem p√• og ikke mindst hvordan man kan behandle skaderne.

Din intelligente krop - introduktion til METAsundhed
Nyhed
Onsdag og torsdag den 16. og 17. marts 2022
Efter kurset vil du opn√• en dybere forst√•else for, hvad det kroppen fort√¶ller, n√•r den er syg, hvad f√łlelser og tanker betyder for sundhed og sygdom.I hvilken af disse to faser kroppen er i.

Japansk lifting med akupressur og lymfedrænage
Tirsdag og onsdag den 22. og 23. marts 2022
P√• kurset vil der blive arbejdet i dybden med at l√łsne muskler, √łge lymfedr√¶nagen og skabe neurologisk afslapning for klienten, og dermed fjerne eller forbygge sp√¶ndinger i ansigtet.

KST /Posturologisk manuel korrektion af kranium og fodstilling
28/3 - 31./3. + 25/4 + 9/5-12/5 + 10/6 2022
Kraniosakralterapi (KST) er en behandlingsform der er nært beslægtet med osteopatien og kiropraktikken. Den går i al sin enkelthed ud på, at bringe kraniet i balance ved at behandle hjernehinder og suturer (knoglesamlinger) i kraniet. Behandlingen er i og for sig enkel, men kræver et godt håndelag. Derfor strækker kurset sig over ti dage.

Meridianbalancering med akupunktur 1
Kursus KUN for akupunkt√łrer
Mandag den 4. april 2022
Meridianbalancering er en fantastisk teknik til at smertebehandle med akupunktur. Metoden ligger tæt op af Master Tong’s teknikker, og kurset giver en enestående indsigt i hvordan vores meridiansystem virker.

Rygmassage for behandlere
Torsdag og fredag den 7. og 8. april 2022
Kurset for behandlere, som kunne kunne bruge nogle gode teknikker til rygmassage. Her vil du også lære om de triggerpunkter som man kan anvende i rygmassagen.

De 5 elementers persontyper
Torsdag den 21. april 2022
Du vil på dette kursus lære at vurdere hvilket element, der er det primære hos dig selv samt se det primære element hos en anden person. Desuden vil du lære hvordan de 5 persontyper er, hvilke styrker og svagheder de hver især har, samt hvad man kan forvente af dem.

√ėre akupunktur del 3 (Farve og frekvenskursus)
For dig der har deltaget p√• √łreakupunktur del 2 kurset
Tirsdag, onsdag og torsdag den 26., 27. og 28. april 2022
Dette kursus er efterf√łlgeren til kurset ‚ÄĚ√ėreakupunktur del 2‚ÄĚ. For at deltage p√• kurset her, skal du have deltaget p√• det foreg√•ende kursus. Her kommer vi til at arbejde med farvernes og frekvensens betydning for auriculomedicinen.

Manuel terapi af Costa (ribben) dysfunktioner...
Torsdag og fredag den 5. og 6. maj 2022
Der kommer mange til klinikken, der f√łler der er ‚Äúnoget der sidder i klemme‚ÄĚ under skulderbladet eller der er noget der generer midt p√• ryggen, smerter ved respiration osv. ...

Zoneterapi til sp√¶db√łrn
Torsdag den 9. juni 2022
Er du zoneterapeut og vil du gerne behandle de helt nyf√łdte sp√¶db√łrn, er dette kursus helt sikkert noget for dig.

 

 
 
 
 

Kursuscenteret Helle Roed. Majsmarken 1. 9500 Hobro 
Telefon 40 79 56 62. - CVR: 14027777 - Email helle@helleroed.dk