Back to Top
 


Majsmarken 1. 9500 Hobro
Telefon 40 79 56 62.
Email: helle@helleroed.dk

 

Helle Roed

Danske Terapeuter -  Zoneterapeut
Registreret Alternativ Behandler (R.A.B.)

Indehaver af zoneterapi klinikken og kursuscenteret Helle Roed.
Helle har drevet zoneterapi klinik pĂĄ fuld tid siden 1990. Hun har bestod sin eksamen til zoneterapeut i 1989. Hun er Registreret Alternativ Behandler (RAB). Det betyder, der til zoneterapibehandlingerne kan ydes tilskud fra Sygeforsikringen Danmark og fra mange af de private sundhedsordninger.

Med mere end 30 ĂĄr som fuldtids zoneterapeut i egen klinik og 8 ĂĄr med ansatte / tilknyttede behandlere, er der en erfaring, der viser, at der er stort behov for efteruddannelse. Kursuscenteret HelleRoed startede i 2005, hvor fokus er lagt pĂĄ kurser til alternative behandlere.

Kurserne der tilbydes her har tankerne meget på zoneterapeuter, massører, akupunktører, kranio-sacral terapeuter, fodterapeuter/plejere og fysioterapeuter, men flere af kurserne henvender sig også til andre behandlere. Inspirationen til nye kurser kommer fra tidligere kursister og fra hverdagen i klinikken.
Helle Roed underviser i øjeblikket på zoneterapeut uddannelsen for Lasota Terapi Akademiet i Hobro og Fredericia.
Helle Roed været projekt ansvarlig for det videnskabelige forskningsprojekt: "Zoneterapiens Effekt på Skrigeture hos Spædbørn." Hun har sammen med Børnelæge Olav Bennedbæk fået udgivet en artikel i Ugeskrift For Læger der beskriver det positive resultat af projektet.
Har gennemført voksenpædagogisk grundkursus (120 timer), og underviser på Lasota Terapi Akadamiets uddannelser i, Hobro og Fredericia.
 

Helle Roed pĂĄ TV2/Nord salto den 3. marts 2015

 

Baby fĂĄr zoneterapi 

 

 
 
 
 

Kursuscenteret Helle Roed. Majsmarken 1. 9500 Hobro 
Telefon 40 79 56 62. - CVR: 14027777 - Email helle@helleroed.dk