Back to Top
 


Majsmarken 1. 9500 Hobro
Telefon 40 79 56 62.
Email: helle@helleroed.dk

 
Manuel Behandling af Kæbeproblematik
Kæbesmerter er et udbredt sundhedsproblem, der påvirker en betydelig del af befolkningen i Danmark. Der er flere faktorer og årsager, der kan forårsage kæbesmerter, og konsekvenserne af disse smerter kan have en betydelig indvirkning på dagligdagen for de fleste.

Årsager til kæbesmerter kan variere fra temporomandibulær dysfunktion (TMD), bruxisme (tandskæren), muskulære spændinger og stress til traumer eller infektioner i kæbeområdet.

Dette intensive kursus i manuel behandling af kæbeproblematik, er designet til behandlere som gerne vil lære, hvordan man kan behandle kæbedysfunktioner med manuel terapi. Kurset vil udstyre dig med en viden og praktiske færdigheder til effektivt at diagnosticere og behandle kæbeproblemer, herunder temporomandibulær dysfunktion (TMD) og kæbesmerter.

Du vil på kurset lære en dybtgående forståelse af kæbens anatomi, herunder kæbeleddet, musklerne, nerverne og de tilknyttede strukturer. Du vil også lære om biomekanikken i kæben og, hvordan den påvirkes af forskellige faktorer. De fleste er klar over at forkert kæbefunktion, ofte giver hovedpine.

Du vil lære forskellige manuelle behandlingsteknikker, herunder mobilisering, MET (muskel energi teknik), massage og triggerpunktterapi.

Alle behandlere kan deltage, uanset niveau og uddannelse, da det vil v√¶re nyt for alle uanset om du er mass√łr, akupunkt√łr, fysioterapeut eller har en anden behandleruddannelse.

Vigtigst af alt kan du gå direkte hjem og bruge teknikerne sikkert og med utrolig god effekt til dine klienter/patienter.

Kursets underviser er Idrætsfysiolog og Osteopat, Jan Lasota
Underviser: Jan Lasota
Sted:  Hobro (5 km. fra motorvejen, 5 min. fra baneg√•rden i bil)
Tid: kl. 9.00 til 16.30
Pris: 1700 inkl. forplejning.
Tilmelding: mail: helle@helleroed.dk, ring 40 79 56 62, eller start online tilmelding herunder

Kurset gennemf√łres 3 gange. V√¶lg heruder det kursus du √łnsker at tilmelde dig:

 Fredag den 17. maj 2024
 
 Onsdag den 12. juni 2024
 
 Tirsdag den 10. december 2024
 
 
 
 

Kursuscenteret Helle Roed. Majsmarken 1. 9500 Hobro 
Telefon 40 79 56 62. - CVR: 14027777 - Email helle@helleroed.dk