Back to Top
 


Majsmarken 1. 9500 Hobro
Telefon 40 79 56 62.
Email: helle@helleroed.dk

 
Massage til babyer og smübørn
Bliv underviser i baby- og børnemassage
Skal du vÌre underviser i baby- og børnemassage til forÌldre med børn, eller vil du bruge massage som en del af din behandling i klinikken til babyer og smübørn, vil du efter kurset her føle dig godt rustet til det.

Babymassage er en dejlig samvÌrsform, som giver en intens kontakt, hvor forÌldre og børn gennem berøring lÌrer hinanden at kende endnu bedre. Samtidig kan det vÌre med til at styrke børnenes motorik, stimulere kredsløbet og samtidig virke beroligende pü børnene.

Der vil pü kurset blive vist et program for, hvordan du kan give babymassage pü de helt nyfødte babyer. Der vil komme babyer, sü babymassagen vil blive demonstreret "live" pü babyer.

De lidt større børn har ogsü stor behov for at fü nÌrhed og omsorg. Den del af kurset vil kunne bruges i klinikken, nür der kommer børn, men ogsü hvis du som behandler vil ud i mødregrupper for de større børn, sportsklubber eller andet.

Smübørn med astma, luftvejsproblemer og fordøjelsesproblemer vil i mange tilfÌlde kunne have glÌde af massage, evt. sammen med Ìndring i kosten. Børn med uro og koncentrationsbesvÌr, har ofte stor gavn af den beroligende og afslappende massage. Allerede fra børnehavealderen er der børn, der har spÌndinger i ryggen og nakken, som massagen vil kunne afhjÌlpe. Har du lyst til at give massage til den gruppe af smübørn og give gode rüd til forÌldrene i klinikken, vil ogsü her kunne hente inspiration fra kurset.

Udover selve massagedelen, vil der vÌre nogle massagelege, som er en anden müde at skabe den positive kontakt til børnene og den positive berøring, som kan gavne deres selvtillid mm.

Der vil være praktik på kurset, hvor I skal bl.a. skal ”lege børn” og give hinanden massage og lave nogle massagelege.

Tidligere kursister udtaler:
"Virkelig godt fagligt kursus, med en rigtig levende undervisning - 5 stjerner til Helle Roed herfra" Elsemarie
"Ekstremt lĂŚrerigt og genbrugeligt" Jasmin Frida Jessen
"Super godt og brugbart" Karina
"Meget brugbart - Kompendie der let kan omsĂŚttes til praksis" GerdUnderviser: Helle Roed
Sted:  Hobro (5 km. fra motorvejen, 5 min. fra banegĂĽrden i bil)
Dato: Lørdag den 1. juni 2024
Tid: kl. 9.00 til 16.00 (7 lektioner)
Pris: 1.700 inkl. forplejning.
Tilmelding: mail: helle@helleroed.dk, ring 40 79 56 62, eller start online tilmelding herunder

 
 
 
 

Kursuscenteret Helle Roed. Majsmarken 1. 9500 Hobro 
Telefon 40 79 56 62. - CVR: 14027777 - Email helle@helleroed.dk