Back to Top
 


Majsmarken 1. 9500 Hobro
Telefon 40 79 56 62.
Email: helle@helleroed.dk

 
Massage af forsiden og armene
Rigtig mange muskulære problemer, i skulder og arm kan sagtens stamme fra udspringet af armens muskelkæder. Der er mange, der er gode til at give massage på skulderåg og nakken, men problemerne kan lige så vel komme fra de muskler der er på forsiden. Det kan evt. være m. pectroralis minor og major, som i en del tilfælde overses i en massagebehandling.

Forsiden dækker ikke kun bryst muskulaturen men også mave regionen. Mave regionen er også et vigtugt område, specielt når man tænker core muskulatur.

Vidste du at m. rectus abdominis (den lige mavemuskel) er en kraftig dominant emotionel muskel, som tit kan give spændinger, hvis man har mentale ubalancer?

Sidst men ikke mindst dækker massage af forsiden også over at styrke den såkaldte peristaltiske funktion (altså tarmens aktivitet), som tit er for ringe. Den peristaltiske funktion kan være nedsat af mange årsager, manglende motion, medicin, forkert kost (typisk sukker, mælk og gluten) og af emotionelle årsager.

Massage teknikker af forsiden og arme, er en rigtigt praktisk kursus, hvor vi k√łrer efter princippet; ‚ÄĚlearning by doing‚ÄĚ, s√• der bliver meget praktik og ikke s√• meget teori. Efter endt kursus vil du v√¶re i stand til at lave en korrekt massage af brystregionen, og arme, samt mave omr√•det.

Alle der har en eller anden behandleruddannelse kan deltage, s√• det er lige meget om du er mass√łr, zoneterapeut, akupunkt√łr eller har en anden behandleruddannelse.
Underviser: Jan Lasota (idr√¶tsfysiolog og osteopat)
Sted:  Hobro (5 km. fra motorvejen, 5 min. fra baneg√•rden i bil)
Dato: Torsdag den 11. februar 2021
Tid: kl. 9.00 til 16.30 (7¬Ĺ lektioner.)
Pris: 1600 inkl. forplejning.
Tilmelding: mail: helle@helleroed.dk, ring 40 79 56 62, eller start online tilmelding herunder

 
 
 
 

Kursuscenteret Helle Roed. Majsmarken 1. 9500 Hobro 
Telefon 40 79 56 62. - CVR: 14027777 - Email helle@helleroed.dk