Back to Top
 


Majsmarken 1. 9500 Hobro
Telefon 40 79 56 62.
Email: helle@helleroed.dk

 
Massage af organerne
Kursus for alle behandlere
Hvis der er problemer i vores organsystem, sender systemet stimuli tilbage til vores centrale nervesystem. Hjernen kan ikke kende, at det for eksempel er et lever- eller tarmproblem, og derfor hyperaktiverer den hele nervesystemet, hvorfor man så også typisk får rygsmerter, muskelspændinger og andre problemer i bevægeapparatet.

Mange manuelle behandlere fokuserer på terapi af bevægeapparatet, og har ofte endda kun fokus på isolerede specielle skader, f.eks. hvis man er behandler for et håndboldhold, er man typisk god til behandling af skulder. En behandler for fodboldhold kender ofte til effektive behandlinger for ankel og knæskader, manuelle terapeuter på klinikker, ser mange rygpatienter osv. Langt de fleste tænker ikke, at man kan behandle vores organsystem med manuelle teknikker, selvom der er mange problemstillinger som starter her.

Der er også mange bækkendysfunktioner, hvor årsagen skal findes i organsystemet, da spændinger her kan trække korsben og hofteben i uhensigtsmæssige stillinger.

Stort set alle organer er omgivet af bindevævshinder, og disse collagene strukturer kan forklæbe sig til hinanden og ikke bare kun give en masse problemer i området lokalt, men også lave referencesmerter til resten af det muskuloskeletale system.

Vi vil på kurset gennemgå, hvor de forskellige organer ligger, hvordan man med simple manuelle teknikker kan afhjælpe en del af de problemer som kan opstå i det viscerale system. Vi vil gennemgå tilstande hvor årsagen kan være det viscerale system, f.eks. fibromyalgi, dysfunktioner i thoracaldelen, hæmorider, skævt bækken osv.
Der vil også blive talt en del om nervesystemet, hvorfor disse problemer i organerne kan ende op med at give andre symptomer i det muskuloskeletale system.

Kurset er for alle uddannede behandlere, uanset om du er fysioterapeut, mass√łr, manuel terapeut, akupunkt√łr, zoneterapeut mv.

Det er Jan Lasota som underviser, som selv er osteopat. Teknikkerne er dog mere manuel terapeutiske end de er osteopatiske.

Tidligere kursister udtaler: "Rigtig godt kursus" Anja Lykke Nielsen
"Super godt" Lissabeth Bittner
"Fantastisk kursus" Kurt Siggaard
Underviser: Jan Lasota
Sted:  Hobro (5 km. fra motorvejen, 5 min. fra baneg√•rden i bil)
Dato: Tirsdag og onsdag den 5. og 6. marts 2024
Tid: kl. 9.00 til 16.30 (15 lektioner)
Pris: 2900 inkl. forplejning.
Tilmelding: mail: helle@helleroed.dk, ring 40 79 56 62, eller start online tilmelding herunder

 
 
 
 

Kursuscenteret Helle Roed. Majsmarken 1. 9500 Hobro 
Telefon 40 79 56 62. - CVR: 14027777 - Email helle@helleroed.dk