Back to Top
 


Majsmarken 1. 9500 Hobro
Telefon 40 79 56 62.
Email: helle@helleroed.dk

 
Ansigtslæsning 1
Kursus til behandlere
Ansigtslæsning er en traditionel kinesisk terapi og samtale form, hvor du lærer at forstå ansigter og mennesker på en dybere og mere personlig måde.

Vi l√¶ser alle ansigter, n√•r vi m√łdes med andre mennesker, og har gjort dette siden vi var helt sm√•. Vi g√łr det ubevidst, men kineserne har gjort det til en videnskab, en videnskab der er g√•et i arv i generationer.
De gamle kinesere regnede ansigtet for at være et atlas over personlighed, tidligere erfaringer og fremtidige potentialer, herunder også din sundhed og dine indre organers funktion.

Du kan bla. afl√¶se, hvordan den, du ser p√•, har det fysisk og psykisk samt hvordan personen bedst opfatter/tager imod information. Dette g√łr, at du bedre kan kommunikere med og forst√• den, der sidder overfor dig ansigt til ansigt.

Ansigtet registrerer livets oplevelser, en slags refleksion af vores inderste selv. Alle mennesker arver (fysisk og psykisk og socialt) en kompleks blanding af vores forfædres karaktertræk og talenter, men vores udtryk er stadig vores eget.

Rynkerne er et udtryk for vores livserfaring, og den måde vi har oplevet livet igennem. Ansigtsformen er den grundliggende måde vi er på.

H√łjre side af ansigtet, er den side, der er den offentlige side, dvs. den side vi viser n√•r vi er i det offentlige rum som fx arbejde. Den styres af venstre hjernehalvdel, som er mest analytisk.Den venstre side af ansigtet er den mest private, viser den person vi er, n√•r vi er der hjemme. Den styres af den h√łjre hjernehalvdel, som er mest kreativ og f√łlsom.

Underviser: Lene Greves baggrund for at undervise i dette emne er, at hun er uddannet indenfor Traditionel Kinesisk Medicin samt videre uddannelse indenfor Klassisk Kinesisk Medicin, og Ansigtsl√¶sning fra flere forskellige mestre i b√•de K√łbenhavn, Tyskland, USA og Schweiz.

Vær med til et spændende og anderledes kursus

Kurset er godkendt og giver RAB point ved bl.a. PA, ZCT og Danske Terapeuter.

Tidligere kursister udtaler:
"God og afslappet stemning" Helle Aaquist
"Dejlig oplevelse med faglighed og humor" Pia Rähr
"Super godt kursus - meget l√¶rerrigt. Kommer helt sikkert igen" Helle N√łrbygaard

Underviser: Lene Greve
Sted:  Hobro (5 km. fra motorvejen, 5 min. fra baneg√•rden i bil)
Dato: Fredag den 19. april 2024
Tid: kl. 9.00 til 16.00 (7 lektioner)
Pris: 1.700 kr. inkl. forplejning.
Tilmelding: mail: helle@helleroed.dk, ring 40 79 56 62, eller start online tilmelding herunder

 
 
 
 

Kursuscenteret Helle Roed. Majsmarken 1. 9500 Hobro 
Telefon 40 79 56 62. - CVR: 14027777 - Email helle@helleroed.dk