Back to Top
 


Majsmarken 1. 9500 Hobro
Telefon 40 79 56 62.
Email: helle@helleroed.dk

 
Masterclass i posturologisk praksis
For dig der har deltaget på kurset i Grundlæggende posturologi
Denne masterclass er tænkt som en fortsættelse af grundkurset i posturologi, og således kan alle der har taget kurset Grundlæggende posturologi, med Lars Kjeldal som underviser, deltage i denne masterclass.

For dig som er ny posturolog, vil dette kursus vise dig posturologiens anvendelse i praksis. For dig som er garvet posturolog, vil du på denne dag have mulighed for at genopfriske diagnosemodeller, skærpe din behandlingsstrategi og måske få et par fif til nye behandlingsmetoder.

På dette et-dagskursus vil der udelukkende være praktisk arbejde med posturologien. Du vil opleve Lars Kjeldal diagnosticere og behandle 4-5 udefrakommende klienter med forskellige posturologiske udfordringer.
Disse klienter er ikke f√łr behandlet af Lars, s√• det vil v√¶re helt ligesom en almindelig dag i klinik praksis med nye klienter. S√•ledes vil du forh√•bentlig f√• mulighed for at se korrektioner af fodstilling, bidstilling og samsyn denne dag.

Der vil blive brugt forskellige modaliteter til behandling som kraniosakralterapi, ledmanipulation, auriculomedicin med frekvenser og farver, lateralitetsbehandling, forslag til hom√łopati og meget mere. Undervejs vil der v√¶re rig lejlighed for at stille sp√łrgsm√•l, diskutere indsatsfokus og behandlingsstrategi.

Hvis du har en klient, som du gerne vil have udredt og behandlet posturologisk på denne dag, bedes du kontakte Lars på sms 28102035.

Er du behandler, så tæller denne dag som efteruddannelse. Er du studerende, så tæller dagen som praktik.

Tidligere kursister udtaler:
"Rigtig godt at se hele behandlinger af klienter, hvor flere behandlingsformer indgår. Endnu en gang stor tak for et indholdsrigt kursus" Betina Harrison
"Positivt med flere forslag til behandlings protokoller" Lone
Underviser: Lars Kjeldal
Sted:  Hobro (5 km. fra motorvejen, 5 min. fra baneg√•rden i bil)
Dato: Torsdag den 10. februar 2022
Tid: kl. 9.00 til 16.00 (7 lektioner)
Pris: 1.700 kr. inkl. forplejning.
Tilmelding: mail: helle@helleroed.dk, ring 40 79 56 62, eller start online tilmelding herunder

 
 
 
 

Kursuscenteret Helle Roed. Majsmarken 1. 9500 Hobro 
Telefon 40 79 56 62. - CVR: 14027777 - Email helle@helleroed.dk