Back to Top
 


Majsmarken 1. 9500 Hobro
Telefon 40 79 56 62.
Email: helle@helleroed.dk

 
Øreakupunktur - test for fødevareintolerancer
For dig der har deltager pü øreakupunktur del 2
Test for fødevareintolerancer 2 dage

Kursus for dig der har deltaget pü øreakupunktur del 2 med Lars Kjeldal som underviser.

Pü dette kursus lÌrer du at teste for fødevareintolerancer efter hvidlystesten. Alle fødevarer kan testes pü klienten. Vi bruger VAS-pulsen for at vurdere klientens reaktion, derfor skal du have vÌret pü øreakupunktur 2 hos Lars Kjeldal for at deltage.

Fødevareintolerancer püvirker ofte fordøjelsen og kan komme til udtryk som f.eks. kvalme, forstoppelse, løs mave, oppustethed og mavesmerter. Men de kan ogsü vise sig som hovedpiner, eksem, trÌthed, koncentrationsproblemer, sygdomsfølelse og manglende energi

Mange der mistÌnker, at der er fødevarer de ikke kan tüle, har füet lavet allergitest/ priktest pü sygehuset. Denne test afslører som regel kun deciderede allergier, og ikke det vi kalder for intolerancer. Intolerancer er langt svÌrere at opdage, fordi reaktionerne kan vise sig alt fra timer til dage efter den pügÌldende fødevare er indtaget. Derfor er denne test, RAFT testen, et uundvÌrligt vÌrktøj til dig der gerne vil hjÌlpe din klient videre med kostanbefalinger.

Pü kurset vil du büde kunne teste med fysiske fødevarer og fødevarer i homøopatisk form. Vi vil diskutere hvad fordelene er ved begge dele. Der vil ogsü blive gennemgüet forslag til styrkelse af fordøjelsen. Hvis du har specielle fødevarer, medicin eller kosttilskud, som du er i tvivl om hvorvidt du kan tüle, sü kan du medbringe dem pü kurset.


Velkommen ind i auriculomedicinens forunderlige verden!
Underviser: Lars Kjeldal
Sted:  Hobro (5 km. fra motorvejen, 5 min. fra banegĂĽrden i bil)
Dato: Tirsdag og onsdag den 1. og 2. november2022
Tid: kl.9.00 til kl 16.00 ( 14 lektioner)
Pris: 2900 inkl. forplejning.
Tilmelding: mail: helle@helleroed.dk, ring 40 79 56 62, eller start online tilmelding herunder

 
 
 
 

Kursuscenteret Helle Roed. Majsmarken 1. 9500 Hobro 
Telefon 40 79 56 62. - CVR: 14027777 - Email helle@helleroed.dk